Friday, June 15, 2007

d1af0r4 Ap1st3yta 2 ~~

@
"Πήραμε τον καλύτερο παίκτη της Δανίας.Ο Thomas Gravesen είχε σημαντικές προτάσεις από την Ιταλία και την Αγγλία αλλά ήθελε να έρθει μόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης". Ο Florentino Perez ανακοινώνει την μεταγραφή του Gravesen.
"Δεν είχα καμμία άλλη πρόταση εκτός από αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης", δηλώνει ο Δανός κατά την παρουσιάση του την επόμενη ημέρα...

@
«Εκανα χρόνια αθλητισμό και πρωταθλητισμό και τις πρώτες σοβαρές ιατρικές εξετάσεις τις έκανα όταν έμεινα έγκυος. Ως τότε κανένας δεν μου ζήτησε να κάνω εξετάσεις...» Νίκη Μπακογιάννη προς την επιτροπή της Βουλής για το doping.

@
"Ντοπάρομαι με πάπρικα και ένα ...ωραίο κώλο". Απάντηση του Rino Gatuzzo σχετικά με την άρνηση του να δώσει αίμα μαζί με το καθιερωμένο δείγμα ούρων που προορίζεται για έλεγχο doping μετά από αγώνα της Μίλαν στην Ρώμη...

@
«Οι δημοσιογράφοι θα μπαίνουν με παπιγιόν, οι οπαδοί θα παίρνουν ψυχοφάρμακα για να πιστέψουν αυτό που βλέπουν και το CNN θα έρθει για να κάνει εκτενές αφιέρωμα. Θα έχει βυζαντινή είσοδο από γρανίτη, στιλβωτήριο, το πουρμπουάρ θα το δίνουμε στους πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, αραμπά και spa. Θα πουλήσω το όνομα σε κάποια μεγάλη εταιρεία και θα μαζέψω όλο το χαρτί.»
Ερ. Δημ.: Πρόεδρε το γήπεδό σου θα έχει κολυμβητήρια;
Δημ. Μελ.: Ούτε κολυμβητήρια, ούτε κωλοτρυπίδια...
Δημ.Μελισσανίδης σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ , Τετ 30/3/

@
Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα... "Τους διαιτητές ή τους πληρώνεις ή τους δέρνεις. Εγώ να ξέρετε ότι δεν τους πληρώνω"...

@
Τετάρτη (16/2) βράδυ ο κ.Fringer ενημερώθηκε από τον κ.Γούμενο για την λήξη της συνεργασίας τους. Εξω από τα γραφεία ακολούθησε η ακόλουθη στιχομυθία με δημοσιογράφο αθλητικής εφημερίδας.
Δημ: "Ποια είναι η απόφαση; Θα μείνετε ή θα φύγετε;"
Fringer: "Θα δούμε αύριο"
Δημ: "Τι θα αλλάξει μέχρι αύριο;"
Fringer: "Θα αλλάξω το σλιπ μου το πρωί"
.... ~~ ...

@
(Poytana Tyxh): Περισσότερα από 10 εκατομμύρια Ευρώ σε λοταρία κέρδισε πριν από μερικές εβδομάδες ο Βρετανός ισοβίτης Irworth Choar. O Choar , καταδικασμένος για σωρεία βιασμών, αγόρασε το υπερ-τυχερό δελτίο κατά τη διάρκεια προσωρινής εξόδου από τη φυλακή. Ο ισοβίτης είχε εκτίσει 14ετή κάθειρξη για βιασμούς ως το 1987, αλλά δύο χρόνια μετά την αποφυλάκισή του επιχείρησε να βιάσει μια 60χρόνη γυναίκα στο Leeds.
Lady Luck

@
Λάδι στην...φωτιά που άναψε πριν από ένα περίπου μήνα ο Αλεσάντρο Σοάρες, δηλώνοντας ότι ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού έριξε ο Ρόναλντ Γκόμεζ, ο οποίος δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, πως πληρωνόταν από τον Παναθηναϊκό.
...
Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Κοσταρικανού επιθετικού: "Για να πω την αλήθεια μπορεί να αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ όμως ουσιαστικά ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και από εκεί πληρωνόμουν. Λόγω του ότι ουσιαστικά ΟΦΗ και Παναθηναϊκός είναι το ίδιο πράγμα δεν με έδιναν αρχικά στον Ολυμπιακό, στην συνέχεια θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό όμως είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος και έτσι χάλασε η μεταγραφή"
πηγή: sport24.gr

@
Γιάστσουκ, ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη
«Στην Ελλάδα», αποκαλύπτει, «τη μέρα των αγώνων, το 99% των ανθρώπων πηγαίνει στα πρακτορεία του ΠΡΟΠΟ και παίζει στοίχημα. Όλοι, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και των συμπαικτών μου. Για παράδειγμα, μερικοί συμπαίκτες μου είναι πάρα πολύ καλά πληροφορημένοι για το τι γίνεται στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας!».

«Οι ποδοσφαιριστές στοιχηματίζουν και στους δικούς τους αγώνες;», τον ρωτάνε. «Νομίζω πως ναι!». «Αυτό δεν απαγορεύεται;». «Δεν το ξέρω. Αλλά εδώ σας λεω ότι στοιχηματίζουν».

Και συνεχίζει: «Ζω σε ένα νησί, όπου οι άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να δουλεύουν! Πολλοί συμπαίκτες μου είναι τεμπέληδες! Στην Άντερλεχτ πάντα τρέχαμε για δέκα λεπτά μετά την προπόνηση. Εδώ τρέχουμε στο ζέσταμα και όλοι μιλάνε μεταξύ τους. Χάνουμε διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι συνέπεια της προπόνησης που κάνουμε. Όταν δεν γυμνάζεσαι, τα πόδια δεν μπορούν να ακολουθούν τις εντολές του εγκεφάλου. Επίσης, με κορόιδεψαν. Για να έρθω εδώ μου είπαν ότι υπάρχει ξενόγλωσσο σχολείο για τα παιδιά μου, αλλά τελικά δεν βρήκα κανένα όταν έφτασα! Έτσι, προσπαθώ να βρω μια ομάδα, για να φύγω τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».
πηγή: sportfm.gr

@
...Πακιστανός κατήγγειλε ότι τρεις αστυνομικοί με πολιτικά τον σταμάτησαν για έλεγχο, καθώς τον θεώρησαν ύποπτο. Αφού του έδειξαν την αστυνομική τους ταυτότητα, τον υπέβαλαν σε σωματικό έλεγχο, κατά τον οποίο τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και του κατέβασαν το παντελόνι μέχρι τα γόνατα.
Αφού δεν βρήκαν κάτι ύποπτο πάνω του και έλεγξαν τα χαρτά του, τον άφησαν να φύγει. Δεν είχε προχωρήσει παρά λίγα μέτρα ο Πακιστανός, όταν έβαλε το χέρι του στην τσέπη και συνειδητοποίησε ότι τα 420 ευρώ που είχε πάνω του (έξι χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και έξι των 20 ευρώ), είχαν κάνει... φτερά.
Αμέσως γύρισε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε τα λεφτά, εισέπραξε όμως την απάντηση: «Φύγε από δω, όλα τα πήρες»...
πηγή: in.gr

@

No comments: