Friday, June 15, 2007

d1af0r4 Ap1st3yta ~~

@
«Αντε γ...ώ τα χωριά σας που θέλετε να κερδίσετε και τον Ολυμπιακό».
by Vasilis Torosidis στο παιχνίδι Απόλλωνα Καλαμαριάς-Ολυμπιακού.
(Ta Logia Einai Peritta...QQ)

@
Υπερασπιζόμενος το βιβλίο ιστορίας της 6ης δημοτικού ο ο πρόεδρος του Συνασπισμού παρατήρησε πως «δεν υπάρχει βιβλίο Ιστορίας το οποίο αναγκαστικά να μην έχει ιδεολογικό φορτίο μέσα του». Από την άλλη, όμως, «κάποιοι θέλουν η ιστορία που διδάσκεται, να είναι η ταινία «300» του Χόλυγουντ».
Μπορώ κι εγώ ο μαλάκας να ρωτήσω κάτι τον κύριο πρόεδρο; Είμαι γόνος προσφυγικής οικογένειας της οποίας περισσότερα από 50 μέλη της εκτελέστηκαν ομαδικά (άλλοι δια τουφεκισμού και άλλοι δια απαγχονισμού) κατά τη διάρκεια του ξεριζωμού. Θα πρέπει να αισθάνομαι ικανοποιημένος όταν ο ανιψιός μου αύριο, το μόνο πράγμα που θα διαβάζει για τους προγόνους του θα είναι «οι Έλληνες συνωστίζονταν στην προκυμαία της Σμύρνης»; Τελικά κύριε πρόεδρε, ποιος θέλει να διδάσκεται η ιστορία όπως στο Χόλυγουντ;

(c) http://www.paokg4.org/g4blog.asp?articleid=464

@
Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του:

H Jenna Jameson περιγράφει την εμπειρία της από την βραδιά που πέρασε με τον Merylin Manson δίνοντας μια γροθιά στα στερεότυπα αντρών, γυναικών, stars και σεξουαλικότητας. Για να κατανοήσετε καλύτερα το βαθμό της αντίθεσης και της ειρωνίας που κρύβει η ιστορία, αναζητήστε το CV των ηρωών από μυημένους φίλους σας.

«Το πρώτο που με ρώτησε ήταν πώς βάφω τα φρύδια μου. Επί μισή ώρα με βομβάρδιζε με ερωτήσεις για μακιγιάζ.Πίσω στο ξενοδοχείο, έμεινα μόνη με τον Manson. Εκεί κατάλαβα ότι θα έκανα σεξ μαζί του. (σ.p: μπράβο, διορατικότητα).Ημουν σίγουρη ότι το σεξ μαζί του θα ήταν τρελό και άγριο, αλλά ήταν τόσο τρυφερός και γλυκός. ...Αφού τελειώσαμε, ετοιμάστηκα να φύγω.
- Μπορείς να κοιμηθείς εδώ αν θέλεις, μου είπε.
- Οχι πρέπει να φύγω. Εχω πολλά πράγματα να κάνω αύριο, απάντησα.
-Γιατί δεν μένεις να ξαπλώσουμε αγκαλίτσα, με ρώτησε. »

Πηγή: “How to make love like a Porn Star: A cautionary tale” Jenna Jameson

(c) prisoner





No comments: